Sjuk :(

Hej, hej.

Jag sa ju att jag o Ellen kanske skulle blogga tsm men jag va sjuk igår o e det idag men nu mår jag lite bättre iaf :)

Jag har typ kollat på tv hela dagen o läst en tidning om mode. Det va julia + mode. Det va typ 80 sidor med mode! Jag hitta fett snygga saker... O mamma har gjort en jättegod bacon och ost paj :) Jag fick smaka o den va verkligen jättegod!

Men hej då... Har inte så mycket mer att blogga om... Bye // Isa

OMG! Glömde nästan...

Hej på er! Jag glömde nästan blogga för jag chattar, spelar, lyssnar på musik o sånt... Men nu glömde jag inte! :)

Jag har inte gjort jättemycket efter skolan typ bara lämna läxan till Denise eftersom hon va sjuk o sen gick ja typ bara hem o slappa... O ni vet ju vad jag gör nu (spelar o allt det där uppe).



Tyvärr har jag ingen bild att lägga ut... Men iaf!  Jag lyssnar på Airplanes just nu och spelar+chattar och bloggar. Tänk va mycket en tjej kan göra samtidigt xD

Men jag ska försöka hinna me o blogga imorrn o vet ni vad!? I vår läxa så finns det ett recept på vad vi människor innehåller o om man blandar ihop allt så får man sig själv... :S Weird (skiitkonstigt asså).
Asså om man väger ungefär 40 kilo så stämmer receptet o min kompis tänkte pröva det... men hon har inte gjort det än.. Tänk om det bara skulle komma upp en klon av sig själv :O Läskigt!

Men jag ska se om jag kan blogga imorrn o om Ellen e frisk (hon har vart sjuk) så kanske vi kan blogga tillsammans (tsm), för de va längesen...

Hej då // Isa xD

Tacos!!

Nu har jag precis ätit tacos... Det var jättegott!

Det här blir nog rekord... iaf för den här bloggen. Vi har bloggat 3 gånger på en dag hitils iaf... vem vet om vi bloggar mer??

Vad tycker ni om sengångaren från förra inlägget??
Söt va!

Men ja, jag har nog bloggat klart för idag om ja inte bara bloggar ett god natt sen... Jag har ju skrivit väldigt mycket om min dag (jag har bara vart inne och inte gjort nåt, typ)

Så jag bloggar väl imorrn o så ska ja se om Ellen kan blogga xD ha det bra, Hej då // Isa xD

Ett till blogg inlägg idag

Nu sitter jag vid datan o lyssnar på Yeah 3x med Chris Brown... Jag har fastnat på början av låten så jag kan inte sluta lyssna på den, samma sak med Airplanes med Hayley Williams och B.o.B har jag också börjat fastna på i början... Men aja

Längtar tills mamma kommer hem för vi ska äta TACOS!! xD Typ en av mina favvo-rätter!

Vad gör ni då?? Förutom att läsa det här inlägget då? Kommentera vad ni gör o vad ni vill att vi ska blogga om, för då kan ju ni börja läsa om det ni vill på våran blogg xD :)

Jag tycker att sengångare är suuupersöta ni kan söka på google på sengångare om ni vill... annars njut av den här söta sengångaren:



Och den ler :) Det är så sött... Jag bara älskar ansiktet! Kolla! Kommentera om ni tycker den e söt eller inte... Jag tycker iaf att den e supersööt! <3 <3 <3

Hej då på er o glöm inte o kommentera... Bye // Isa <3 <3 <3 xD

God morron! xD

God morron på er bloggläsare!

Har ställt om klockan för ett tag sen... Den är inte 10:59 utan 11:59   xD iaf just nu!

Idag skulle jag vart me Denise men hon e förkyld o har astma så jag ska hitta på nåt annat...

I fredags va jag på maskerad, jag va katt o Denise va docka men sen ville hon också bli katt och Moa o Mathilda ville också va katter + Embla men inte Sara xD Men då blev vi jättemånga katter helt plötsligt.

Dagens outfit är:

Svarta strumpor

Svarta leggings

Lila linne med svarta ränder på från H&M

Svart nitkofta med luva från Kappahl


Ha en bra dag, kanske bloggar senare... Hej då// Isa xD


Svar till Sofie

Hej Sofie... Vi har inte jättemånga läsare men nån gång (i början redan!) hade vi mest läsare då hade vi ungefär 24 läsare. Men jag o Ellen har inte kunna lägga upp nån "design" på bloggen men vi ska fixa det så snart som möjligt.

Annars sitter jag o chattar... Va med Denise idag men Hej då // Isa <3   xD

Heeej xD

Hej allihopa!

Jag sitter vid datan och har tråkigt...fast att blogga är ju alltid kul xD

Om det är något speciellt ni vill att jag o Ellen ska blogga om så kommentera på vilket inlägg som helst o skriv om ni vill veta nåt klädtips eller så. Bara nånting ni vill att vi ska blogga om.

Idag på skolan hade vi idrott. Man fick springa så många varv man kunde i en hinderbana... Jag klarade 13 varv på 5 minuter (det låter dåligt men tjejerna vann faktiskt mot killarna med 14-13)

Efter va jag typ SKIIITVARM i fejset och det sved kallt i min hals... Typ 5 minuter efter kände jag fortfarande av det men nu känns det inte xD

Ska se om jag har nån bild...



FIIIIN !!   xD

Glöm inte att kommentera nu... xD Hej då // Isa ! xD

Heej! xD

Hej allihopa!

Idag har Ellen börja blogga igen! xD jätteroligt.

Lite senare så ska jag kolla på top model :) Det ska bli kul. Nästa gång e det typ final. Jag hejade på Kayla som har rött hår men hon åkte ut förra gången :(

Om ni har hunnit att läsa Ellens inlägg så ser det lite konstigt ut... för hon bloggar från mobilen och kan inte ändra så mycket... men jag ska ändra inlägget, men inte skriva om allt.

Hon har gett lite låttips som jag gjorde förut, men jag vet inte vem låtarna är med men jag ska kolla upp det.

Just nu sitter jag och håller på med mina hårband :) som har blommor på sig. Jag har två stycken på mig, hehe, jag ser lite rolig ut.

Efter skolan var jag med Denise och hennes kompis Emma. Vi va i centrum o dom provade nåra badmössor, dom sa att dom skulle lägga ut dom bilderna  så gå in och kolla på: www.babyie.blogg.se





Ni vet säkert vem hon e men iaf: Hon e Tyra Banks som e typ som ledare för Top model.



Och där på bilden är Mr. Jay och Kayla (som jag hejade på)

Nu ska jag ändra texten i Ellens inlägg. Ha det bra // Isa xD


Förlåt!

Hej det e jag Ellen och jag är såå ledsen för att jag inte bloggat! Jag har inte haft tid att blogga... Men nu byter vi ämne.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och på slutet av skoldagen så fick jag shit ont i huvudet, men det var bara för att min fröken pratade lika högt som ett himla brandalarm!

Nu ska jag ge er några bra låtförslag...

1.Please don't go med Mike Posner

2.Yeah 3x med Chris Brown

3.Angel med Akon

Jag kommer tyvärr inte på någon mer låt men hoppas att ni tycker att de e bra:) Ha en bra dag för det ska jag ha!  // Ellen

Heej xD

Idag har jag vart på eriksdalsbadet sen va jag med Denise. Hon har en blogg som heter: http://babyie.blogg.se/ Hon har bloggen med sin kompis.

Men jag kan inte blogga så mycket idag för att:

  1. Jag e jätte trött
  2. Jag vet inte vad jag ska blogga om
  3. Jag vet inte tredje.. xD
Så vi ses en annan dag på bloggen... Bye // Isis (Isa) xD

Vi va på TV 5B!

Heej!

Jag har precis kommit hem från träningen. Jag kollade på lilla aktuellt som va på barnkanalen och jag o min klass va med! Ellen blev utvald till en intervju :) men jag sa ingenting (?)

Nu sitter jag iaf och lyssnar på Avril Lavignes nya låt Goodbye. Den e lugn men jättebra! (enligt mig)

Ellens öga högst upp och mitt (Isas) längst ner :) Har vi fina ögon??





Nån sak jag vet inte vad det är men iaf.


Nu ska jag ner (tror jag) o så ska jag dusha/bada så vi syns en annan dag på bloggen. Ha det bra, hej då och god natt // Isa :)

Våren!

Nu börjar jag äntligen få lite vårkänslor! Det e superkul när snön börjar smälta bort. Jag har till o med sett gräs! Det luktar vår och solen skiner...Jag bara längtar tills våren kommer helt!

Vilken fin vår bild! Eller hur?

Jag sitter vid datan och lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på Higher med Taio Cruz och Travie McCoy.

Imorrn har jag Cheerleading :) Det är jätteroligt! Vi ska ha uppvisning den 15 maj i Bollmorahallen. Det blir säkert jättekul!

Men nu ska jag skriva lite på min recession som jag har i läxa.

 

Ha det bra, hej då // Isa :)


Förlåt gånger 1000

FÖRLÅÅÅÅÅÅT!!! Vi har haft sportlov och inte hunnit blogga. Men nu e vi tillbaks (iaf jag nu). :)

Nu sitter jag o lyssnar på en jättebra låt (enligt mig). Jag kommer ge lite musiktips i det här inlägget så håll koll. Den jag lyssnar på nu heter iaf Joyride och är med Roxette.

idag har det vart skola (som vanligt). Vi hade gympa o så va vi i bussgaraget. Vi fick åka buss o massa annat roligt! Vår buss-chafför (stavas?) var jätterolig! Imorrn åker vi skridskor :S Kan inte det... Asså jag e rädd för att ramla så jag åker långsamt och håller i kanten. Jag kan säkert men det handlar mer om att jag inte vågar.

Nu kommer låtlistan...                   Isas låtlista:

Swingfly-Me and my drum
Roxette-Joyride
Black eyed peas-The time (dirty bit)
Avril Lavigne-What the hell
Rihanna-Only girl in the world
September-Mikrofonkåt

Det va nåra... Det är säkert minst 30 låtar till jag gillar men det där var nåra av dom..

Nu ska jag chatta lite på msn men ha det bra // Isa

P.S Om ni vill så kan ni kommentera nåra bra låtar som ni gillar. Ha det bra. Hej då igen

RSS 2.0